Tolerence på Bispetorv

Her kommer lige et lille indlæg der måske ikke direkte handler om specialet som jeg jo ellers pt. har hovedet begravet i, men så alligevel...

I går var jeg på Bispetorv i Århus til et arrangement der hed Aarhus hylder tolerencen. Udgangspunktet var åbenhed, mangfoldighed og rummelighed overfor alle mennesker omkring os.
Du kan læse meget mere om arrangementet og se billeder på Facebook her.
Og hvordan er det så liiiiige det hænger sammen med det jeg laver?

Som kommunikationskonsulent har jeg altid relationen mellem mennesker i fokus for det jeg laver. Kommunikation er ikke blot ord og sprog, men i høj grad også følelser og relationer. I forhold til mit speciale arbejder jeg med kompetenceudvikling af sociale kompetencer hvor tolerence bestemt må høre ind under som ét af de vigtigste begreber.

I en verden hvor tolerencen indimellem kan være svær at se, var jeg lykkelig over at se en stor mangfoldighed på Bispetorv i går, hvor jeg blandt andet rendte ind i flere venner fra Muskelsvindfonden og desuden hilste på personer fra både Gay Pride og LO. En smuk eftermiddag hvor danskere på tværs af aldersgrupper og subkulturer viste sig fra deres dejligste side.

Kommentarer

Populære opslag