Jeg har aldrig været en fan af tal. Jeg er så heldig at være forholdsvis god til matematik selvom det ikke interesserer mig, men er der noget jeg kan blive totalt nørdet omkring, så er det kombinationen mellem tekst og tal.

Dels er der lixtal, som jeg ofte morer mig med. (ja, jeg skrev morer - det er meget nørdet, I know). Jeg har et sjovt lille stykke software - nærmest en app, til word der hedder 'Bedre Word', som udregner Lixtal i den tekst man markerer.

Desuden har jeg en forfærdelig vane med at udregne hvor langt jeg er 'kommet' i forhold til maks antal tegn i min opgave. I forbindelse med mit speciale må jeg f.eks. maks skrive 80 normalsider. Derfor bliver min overspringshandling at lave ordoptælling, omregne til normalsider og så se hvor meget jeg har tilbage at gøre med. Det er jo ikke noget der på nogen måde er nødvendigt, men alligevel kan jeg ikke lade være med at holde lidt øje på den måde. - Skørt fokus at have.


Kommentarer

Populære opslag