Til kreadag - på besøg

I går fik jeg lov til at besøge en super fed blogger kreadag i Århus. Jeg tog Danske Webchicks hatten på og pakkede kamera, blok, et par visitkort og så afsted.
Strandskolen var pakket med skønne, imødekommende kreabloggere der med glæde svarede på spørgsmål og delte ud af såvel kreative tips og tricks, som deres helt personlige bloggerhistorier. Det kom der en lille reportage ud af, som jeg har postet på Danske Webchicks, her:
http://www.danskewebchicks.blogspot.com/2012/02/blogevent-reportage-kreativ-dag-i-arhus.html

Dejligt at få brugt lidt tid på min journalistiske interesse der ellers har ligget lidt død det sidste stykke tid. Heldigvis blev jeg hurtigt bekræftet i, at jeg har let ved at komme i snak med andre, og at jeg stadig synes det er helt og aldeles fantastisk at høre andres historier - ikke mindst når det drejer sig om blogging ;-)

Kommentarer

Populære opslag