Portvinskugler


Portvinskuglerne jeg lavede i går. Det er første gang jeg har brugt køleskabet som lyskilde. Selvom det var lidt koldt at stå der med Iphonen og fotografere blev kvaliteten overraskende god. Måske jeg skal til at lægge posten i køleskabet når det skal fotograferes? ;-)

Opskrift inspireret af søde Linebinevaskemaskine.

Portvinskugler

Til 7 store kugler ;-)

350 gram kagerester
50 gram blåbær marmelade
35 gram mørk portvin
50 gram kakao
30 gram sukker
+ spiseligt 'pynt' at rulle dem i.


Bland sammen og smag til. Stil i køleskabet lidt inden de trilles, så bliver man ikke helt så klistret.
Rul i hvad du nu foretrækker: kokos, krymmel, hakkede nødder, kakaopulver eller lignende. Mine er rullet i 'hvad jeg nu lige havde' ;-)Velbekomme! 

Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag