Fødselsdagsgaver

I dag er det den 1. december og inden alle blogs går fuldstændig juleamok vil jeg lige gå lidt fødselsdagsamok på min blog.

Med kroppen så fuld af forkølelse at udtrykket 'det er én af dem med creme i' får en temmelig vammel betydning, skal jeg i dag fejre min 24 års fødselsdag. Jeg vågnede klokken 5 i morges. Ikke fordi jeg var så spændt, at jeg ikke kunne sove mere, men fordi mit legeme desperat forsøgte at undgå og drukne i slim. Charming, charming!
Den oprindelige plan var, at jeg skulle have Kæresten og mine forældre med ud at bowle, men bliver det ikke bedre, så må dagen forbigåes i ro og fred på sofaen og så kan jeg være glad for at jeg (også) får gæster på lørdag. :-)

Gaverne skal I selvfølgelig ikke snydes for. Jeg har dog kun nået at fotografere det, jeg har fået af Kæresten. Gaverne fra mine forældre bestod i et nyt sæt tøj og to lækre BH'er, som jeg var med ude og købe i forgårs.
Her er hurtigt nupsede billeder af gaverne jeg fik af køresten:

 Lækker stor lædertaske med både korte remme og en lang skulderrem.

 Hjemmesko med søde pompom'er

Kørehandsker til når jeg kører bilen om morgenen.

Kommentarer

 1. Ej de handsker er lækre!!

  Tillykke med fødselsdagen =)

  SvarSlet
 2. Hej Irene, tusind tak. Ja de er rigtig lækre. De er i det blødeste skind :-)

  SvarSlet
 3. Happy Birthday Marie! Hope you have a good day and year ahead. God bless. :)

  Lots of love,
  Bree

  P.S. My finals is starting next week. Will be writing back to you soon after my finals.

  SvarSlet
 4. @Bree: Thank you so much :-) Looking forward to hearing from you after your finals - and good luck on them!

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag