Buffy i ny forklædning [Bog]

 Jeg fandt de tre første bøger i serien om Jaz (Jazmine) Parks i min favorit bogcentral der sælger genbrugsbøger. Jeg læste på bagsiden af én af dem, men blev egentlig mest fanget af de flotte forsider. Siden de var utroligt billige bestemte jeg mig for at tage dem med hjem og se om de var værd at læse.

I den første bog, som jeg netop har læst, møder vi den kvindelige efterforsker Jaz Parks og hendes partner Vayl - der er vampyr. Bogen blev beskrevet som en fantasy udgave af James Bond, men for mig mindede den mere om Heksene fra Warren Manor eller Buffy.
Sprogbruget i historien er forholdsvis ligegyldigt (jeg læste den på engelsk), men plottet i bogen er helt fint hvis du kan lide krimier med en masse action.

Jeg har ikke bestemt om jeg vil læse de to andre bøger endnu, men de vil sikkert være fine at have med på stranden eller læse på et tidspunkt hvor man trænger til én af de bøger der bare skal være ren underholdning og ikke sætter en masse følelser og tanker igang.

Kommentarer

Populære opslag