At vælge brudepige

Her kommer lige endnu et bryllupsindlæg. Ikke fordi det er det der fylder mest i privatlivet for tiden, men det er ikke så spændende at skrive (eller læse) om eksamensstress og forkølelse. - Og det er der desuden 500 andre blogs der skriver om i disse dage ;-)

Kæresten proklamerede meget tidligt i processen at han ville have en forlover. Han kunne ikke bestemme sig til om det skulle være den ene eller den anden af to af de venner han har haft altid. Efter flere ugers snak frem og tilbage blev vi enige om at det så kunne være dem begge to.

Jeg havde ingen planer om at skulle have brudepiger, for hvad skal man bruge sådan én til? Jeg syntes dog også det var lidt underligt at han på den ene side ville have to venner stående ved sin side under brylluppet, mens jeg ville stå ret alene på den anden side. Derfor gik jeg i grublehjørnet og endte faktisk med at vælge ikke mindre end 3! veninder, som jeg har spurgt og som alle har sagt ja.

Det var ret spændende at spørge dem, da jeg ikke vidste hvordan de ville reagere, men alle lod til at blive glade for at blive spurgt.

Efter de har sagt ja, er det gået op for mig, at der måske alligevel er en masse småopgaver, som jeg godt kan bruge en brudepige til på dagen - jeg har nok ikke brug for én til at lægge min makeup og sy i min kjole (forhåbentlig), men alligevel skal de nok få noget at lave, udover at stå og se fine ud. Ihvertfald var de meget hurtige til selv at meddele at de jo 'skulle med ud og kigge på kjole'... Ikke noget jeg havde tænkt over, men det kunne da sikkert blive sjovt.

Indtil videre er aftalen, at jeg holder en cupcake / drink fest i begyndelsen af 2012 hvor vi taler om hvad jeg godt kunne tænke mig, at de var med til.

Kommentarer

Populære opslag