Julegaveværkstedet: Til mor

Jeg er så heldig, at mine forældre ikke følger bloggen og derfor kan jeg dele julegaveidéer med jer her.
Jeg er godt i gang med mit 'julegaveværksted', hvor jeg får lavet en række hjemmelavede gaver. Jeg vil gerne dele dem med jer her på bloggen, så I måske kan blive inspirerede til også at lave et par hjemmelavede gaver i år.
Hvis man sætter lidt tid af og gør sig lidt umage, behøver det ikke være et halvfærdigt leraskebæger alá håndarbejde i 4. klasse.

Først vil jeg dele hvad jeg laver til min mor. Jeg mangler stadig en lynlås, som gerne skal være i mørklilla eller turkis (nogen der ved hvor jeg kan få sådan én billigt?), men ellers er den næsten færdig:
Hvad skal din mor have i julegave?

Kommentarer

  1. Min mor får et gavekort til Body Shop. Nu har jeg givet bøger de sidste mange år til både jul og fødselsdag, så nu skulle det være noget nyt! :)

    SvarSlet
  2. Det lyder også som en rigtig lækker gave Irene :-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag