Update på hundehistorien

Jeg ved at mange gerne vil have en update, så der kommer lige lidt mere information her.

(hun er pjusket fordi hun lige havde været i bad da billedet blev taget)


Kæresten fortalte, at da han ankom var deres glasrude i døren smadret og de havde fjernet deres navn fra postkassen... Han havde meget lyst til at pakke både børn og deres anden hund i bilen og tage dem med hjem, men det kan man jo ikke bare.
Der er flere der har anbefalet os at kontakte politiet i sagen og det kan da også godt være at vi gør det - det har vi ikke taget stilling til endnu, for da Nova kom hjem havde hun en lille overraskelse med:

Eller rettere, en masse små overraskelser, for hun havde fået lopper! I dag har jeg så vasket tæpper, støvsuget og givet loppebehandling til den lille hund.

Hun er hurtigt faldet til ro herhjemme igen og hun har heldigvis ikke ændret karaktér: virker hverken nervøs eller noget. Kan heldigvis godt kende min lille hund :-)

Har det stadig dårligt med at både Kæresten og jeg kunne fejlbedømme familien så meget, men som han siger, er det jo nemt, når vi er sådan nogle 'godtroende fjolser' der tror det bedste om folk - og det er jo rigtigt nok. Ofte er det dejligt at være et godtroende fjols, men indimellem kan det altså skabe nogle problemer.

Vi leder nu så småt efter nyt blivende hjem til vores pus, så hvis du vil hjælpe med at videreformidle information om vores hund, håber jeg du vil henvise til vores annonce på guloggratis eller hundegalleriet (tak til Belinda for at sætte annoncen op på hundegalleriet).

Kommentarer

Populære opslag