Travlhed

Tiden går og bloggen står meget stille for tiden. Jeg ræser rundt på min dejlige praktikplads, og når jeg ikke er der, sidder jeg hjemme og brygger eksamensopgaver sammen. De skal godt nok først afleveres i hhv. december og januar, men vi ved jo, at julen kommer før end vi ved ;-)

Apropos jul, er der også noget med, et par pakkekalendere eller to, som skal laves :-) Jeg laver både til Kæresten og en samlet til mine forældre. Samtidig har jeg også ansvaret for gaverne på DanskeWebchicks der igen i år bliver 'out of this world' - forfærdeligt ikke at måtte deltage ;-)

Jeg er så småt ved at tage de sidste dybe indåndinger før jeg åbner min prof. blog på min hjemmeside Marieholm.dk og nå ja, så er der også noget med at uge 41 betyder en tur på ferie, men det skal I nok høre mere om. Jeg følger stadig med i alles blogs og ærger mig dagligt over at jeg ikke får bidraget med noget der er lidt mere interessant, end blot en agenda liste. Oh well, det skal nok komme tilbage til mig ;)

Kommentarer

Populære opslag