Hvad er det hun laver

Jeg er noget nervøs for tiden, for selvom eksamenerne er overstået, er jeg under en del pres. Jeg er ved at tage kørekort og da det er et intensivt kursus over 14 dage, er der nok at se til. Jeg begyndte for en uge siden og har min fjerde køretime i morgen. Samtidig har jeg haft teori hver dag undtagen i weekenden... Men jeg bliver bedre. Jeg havde aldrig troet at jeg ville lære at køre bil, men jeg kan nu se, at det nok skal lade sig gøre og jeg bliver mindre og mindre nervøs for hver gang. I morgen skal jeg dog på motorvej, ud hvor bilerne kører rigtig stærkt. Det var på en motorvej jeg var i et voldsomt uheld for to år siden. Puha, men det skal nok gå.

Kommentarer

  1. Uh.. jeg tror aldrig jeg kommer dertil.. desværre.. Hader trafikken.. men hvor vil det da være lettere hvis jeg også havde et kørekort..

    Pøj pøj med det ;)

    SvarSlet
  2. @Tanja: Jeg er også lidt af en bangebuks, men har heldigvis fundet verdens sødeste kørelærer, og tror virkelig det betyder meget. :-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag