Wii!

I slutningen af maj tog jeg spendérbukserne på og købte en wii inklusive wii balance board. Jeg har længe ønsket mig en, til de dage hvor jeg ikke har kunnet tage mig sammen til at komme ud og løbe. F.eks. da jeg har været snotforkølet og slet ikke har haft luft til en løbetur.


Hold da kæft hvor er det bare SJOVT! Jeg er fuldstændig bidt af det og indtil videre har der kun været én dag hvor jeg ikke har brugt den. Simpelthen kun fordi vi ikke var hjemme hele dagen. Det at kunne låse nye baner op, så det bliver 'advanced' eller 'superadvanced', hele tiden kunne se hvad jeg har forbrændt og kunne se at jeg bliver bedre er så perfekt for mig. Jeg har ikke en stærlig stor konkurrencementalitet, men det at konkurrere med mig selv, er noget helt andet.
Tænk engang, at jeg nu både nyder løb, cykling og at lege med en wii. Tre ting der allesammen giver motion. Jeg har aldrig brudt mig om motion før, men nu synes jeg det er så fedt.


Hvad er din yndlingssportsgren?

Kommentarer

 1. Må jeg spørge, hvilket "spil" det er du anvender?
  Jeg har selv kun Wii Fit, og det er jeg blevet træt af, så jeg overvejer at investere i noget andet. Fx My Fitness Coach.
  Men generelt er en Wii fantastisk!
  Kan man have Wii som yndlingssportsgren? :D

  SvarSlet
 2. Hej Bitten, jeg spiller først og fremmest "wii fit plus" der indeholder det samme som Wii fit, men så har flere spil :-) Desuden har jeg WiiSports og Wii Sports Resort, men de kobler ikke op på tracking af kalorier osv. så det er ikke ligeså sjovt i en træningssammenhæng. :-) My Fitness Coach lyder spændende, det vil jeg lige tjekke ud.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag