Skønne skattejagter

Kender du geocaching? Kort sagt er det en fantastisk og vaskeægte skattejagt der, mens du læser dette foregår over hele kloden. Tusindvis af mennesker leder efter disse skatte og er samtidig med til at lægge nye skatte ud, som du har mulighed for at finde.
Geocaching er ikke én af de ting, som kun har vundet frem i andre lande, nej Danmark, er enormt meget med i Geocaching og der er derfor hundredevis af skatte at finde i vores lille land.


Jeg har i flere år villet i gang, men har haft alt for mange dårlige undskyldninger, indtil jeg så i mandags var afsted med Kæresten for første gang. Jeg havde nemlig opdaget en cache (ja, det hedder skattekisterne), meget tæt på hvor vi bor og den måtte jeg da registrere mig i. Det fede er, at både hjernen og kroppen bruges på en skøn og udfordrende måde. Det er nemlig også fantastisk træning og samtidig får man set den skønne natur. Egentlig er der ikke noget dårligt at sige om det, og det eneste der kræves er en gps tracker eller en mobiltelefon med navigation, så er du godt kørende ;-)

Har du prøvet Geocaching?

Kommentarer

  1. Har også prøvet at få thomas med men ikke lykkes endnu.. måske det lykkes nu hvor vi har fået hund og alligevel skal ud og gå.. :)

    SvarSlet
  2. Det er ihvertfald rigtig sjovt og hyggeligt Tanja, jeg er allerede bidt af det. Ikke mindst fordi jeg nu får en besked på min telefon om hvor der er caches i nærheden - så er hele livet pludselig én stor skattejagt :-p

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag