Kørekort

Jeg er snart 24 og ejer endnu ikke et kørekort. I det daglige er det endnu ikke et problem, men jeg kan godt mærke, at det efterhånden frustrerer mig ret meget at jeg er så afhængig af offentlige transportmidler, ikke mindst når vi nu har en bil - det er træls at det kun er Kæresten der kan køre den.

Derfor har jeg nu bestemt, at jeg skal i gang med at tage det dersens kørekort og jeg er faktisk ret nervøs. Forrige sommer kørte Kæresten og jeg jo galt på motorvejen, da en søvndrukken mand kørte op i os bagfra og det har bestemt ikke gjort mig mere tryg i forbindelse med biler. I gang skal jeg jo på et eller andet tidspunkt og jeg har besluttet at slutningen af juni må være ligeså godt som alt muligt andet.

Jeg er spændt på om jeg kommer til at føle mig lidt som Britney i den her bil; måske er alle de andre kun 18, så bliver det godt nok specielt at komme til undervisning, men lad os nu se hvad der sker. Det jeg er allermest nervøs for, er faktisk, at jeg bare slet ikke vil kunne bestå en køreprøve, og det er jo lidt tidligt at tage sorgerne på forskud, når jeg ikke engang har prøvet at sidde bag rattet endnu. 

Hvordan var det for dig at tage kørekort? Please, somebody bekræft mig nu i, at det ikke bare er 'så ligetil', som de fleste får det til at lyde :-p

Kommentarer

  1. det var faktisk slet ikke sp slemt, når man først er kommet igang ;)

    SvarSlet
  2. Hehe, tak Pernille, det er jeg glad for at høre :-p

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag