Skøre Marta

På to aftner i sengen slugte jeg bogen 'Martas Hjerte' af Susanne Staun; og nej, det er egentlig ikke fordi den var fantastisk. Bogen er enormt let læst og uden svingærinder (den består kun af to kapitler). Hvert kapitel er på omkring 100 sider.
I løbet af bogens 200 sider udfoldes historien om Marta, der har så ondt af mennesker der lider, at hun bestemmer sig for at ende deres lidelser. Det lyder jo som en rigtig krimi og jeg var også totalt tændt. Historien er bygget op som en politirapport indsendt af Martas bror og den er ærligt talt ikke særlig fantastisk. Heller ikke at den er særlig dårlig, men hvis du skal bruge din aften på mord eller psykologiske tilfælde, så er jeg sikker på at du kan finde en masse andre bøger, som er langt mere spændende.

Hvis du alligevel har lyst til at læse Marta bogen, så find mig på Bookmooch under navnet Midnightshadow og hug den fra mig ;-)

Kommentarer

Populære opslag