Læse- skriveblokering

De fleste kender nok til begrebet skriveblokering. Hos mig er der opstået en symbiose af det og en læseblokering. Jeg skriver eksamensopgave. Eller det burde jeg, i dag er jeg helt død i det, men håber at få noget produktivt fra hånden snart. Der er 16 dage til aflevering. Jeg kan se at mange har lidt stillestående blogs ligenu, sådan er det jo her i eksamenstiden. Jeg sender lige en hilsen og et par tanker til mine kære medstuderende. Om et års tid, sidder jeg og skal skrive de sidste sider i et speciale, det er da lidt vildt at tænke på.
Nå, jeg må tilbage til arbejdet, jeg skal bare lige...

Kommentarer

  1. Jaaa, det gør vi - kunsten er at forfatte selvom vi intet har at fortælle :D !?

    Pøj pøj med opgaven (glad for at det ikke er mig, fnis) og held og lykke med eksamener :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag