Bryllup: Skoene

In case you haven't noticed; Jeg er ret vild med sko. Dertil kan du vidst godt tilføje, at jeg er ret vild med stilletter, og ja, jeg skal sq giftes i stilletter! Det bliver nok nødvendigt med to par sko, for der er planer om et udendørsbryllup og jeg ved ikke hvor godt det kombineres med stilletter, men lad os nu se. En anden ting jeg altid har været kendt for (det står i min blå bog fra folkeskolen!), er at jeg har nogle meget specielle/underlige sko, og man må jo pleje sit image. Derfor har jeg kigget på farverige stilletter online;
Kommentarer

  1. Ja de er da godt nok ikke heeeelt, hvad skal man sige, traditionelle ;-) Lyder super hyggeligt med udendørs bryllup!

    SvarSlet
  2. Ej ej ej, hvor er de altså på en skæv måde helt fantastiske de her sko - 2 og 3 er jeg især vild med :). Tak for kigget - ahh fix af sko, det var lige hvad jeg trængte til !

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag