Bryllup: Location, location, location

Der har været mange forhandlinger mht. hvor vi skulle holde vores bryllupsfest. Lokalerne sætter rammen for festen og derfor har det også været svært at låse sig fast på en bestemt ting så lang tid i forvejen. Det har dog været nødvendigt at være i god tid, da 4. august 2012 tilsyneladende allerede er booket mange steder.

Vi var enige om, at vi gerne ville lave noget der var en anelse 'i pagt med naturen', når nu det var om sommeren og vi begge to er glad for både grill og udendørsliv. Dertil kom at Kæresten gerne ville have at vores gæster kunne overnatte i nærheden, da nogen kommer fra Nordjylland, nogen fra Sjælland og nogen fra Sønderjylland. Jeg har lidt haft det sådan, at jeg egentlig ikke kunne se at det var vores problem hvor de sov henne, men det var vigtigt for Kæresten og så skal det også med i betragtningen!
I starten talte vi meget om picnic og at finde et sted vi måtte være (jeg havde blandt andet kontakt med Skov- og Naturstyrelsen for at høre om vi måtte tage 80 mennesker med på Picnic ved Kalø Vig Slotsruin - det måtte vi godt).
Der var dog to praktiske problemer i forhold til at være udenfor. a) Toiletter!
b) De ældre gæster kan have svært ved at sidde ned på græsset hele dagen uden en stol at læne sig op ad.

Så surfede vi lidt rundt efter spejderhytter, da vi tænkte de kunne imødekomme alle vores behov og nu har vi så fundet stedet!

(billeder lånt fra Wigwams hjemmeside)

Multisalen, som I kan se en del af på nederste billede er ikke mindre end 300kvadratmeter stor, og det er her vi forestiller os at festen skal holdes, hvis vejret ikke er godt nok til at være udenfor. Grunden er 21.000 kvadratmeter i smukke skovomgivelser, men også enormt let at finde fra motorvejen. Det hele ligger tæt på Horsens centrum og da vi jo skal giftes i en kirke i Horsens, er det helt perfekt.
Og hvad måtte vi så slippe? 8000kr for lokalerne. Vi har den lørdag-søndag, så der er samtidig skaffet overnatning til alle gæster der kunne ønske sig det. Det eneste minus er, at vi først får hytten lørdag morgen og skal giftes klokken 13, så hvem pokker skal rende og pynte hytten op? Jeg får ihvertfald ikke tid til det ;-) Der må være nogle søde gæster der har mulighed for at hjælpe; der er jo heldigvis stadig længe til.

Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag