Bryllup: Kirken

I dag lavede Kæresten aftale med kirken. Yay!

Vi skal giftes i denne smukke kirke i Horsens. Mit første job nogensinde var som en del af kirkekoret i netop denne og én anden kirke, så jeg har stået der rigtig mange lørdag-søndage. Desuden blev jeg konfirmeret i denne kirke og præsten som konfirmerede mig er faktisk stadig præst, så vi har ønsket hende, men nu må vi se om hun har mulighed for det, der er jo stadig lang tid til.

For mig virkede det stadig langsomt mere og mere virkeligt. Vi har også sendt følere ud på hvor vi skal holde festen og har måske fundet et sted, så det kan være der ikke går så længe inden der kommer endnu et bryllupsindlæg.

Kommentarer

 1. Smuk kirke..

  Hende der konfirmerede mig er også stadig præst.. Hun døbte Mads ;)

  SvarSlet
 2. Det er fedt Tanja, så ved man også på forhånd om man kan li' præsten eller ej.

  SvarSlet
 3. Allerførst stort tillykke - Du gør mig helt misundelig med det bryllup. <3

  Dernæst; kan se at du er i gang med Løvekvinden - Er den god? Jeg har tit set den på tilbud og overvejet den, men aldrig købt den eller læst den. :)

  SvarSlet
 4. Hey Eeyorenyk, tak skal du have :-) *smiler* Jeg glæder mig også rigtig meget.

  Ifht. løvekvinden: Ja, det er faktisk en ret god bog. Den er virkelig trist og man bliver rimeligt melankolsk af at læse den, men det er netop fordi den er så godt skrevet, så vil helt sikkert anbefale dig at købe den næste gang du ser den på tilbud ;)

  SvarSlet
 5. Smuk kirke I har fundet jer! Og jeg er ret vild med de skobilleder, du har lagt ind. Jeg kan godt anbefale at have to par den dag, som du også selv er inde på. Jeg brugte et par højhælede til selve vielsen og receptionen bagefter - og et par flade guldsko om aftenen, da der skulle danses ;-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag