Afsted igen

Det er snart tid til ALT for damernes kvindeløb i Århus og det betyder at jeg igen kaster mig ud i at løbe 5km. Siden mit sidste løb, har jeg fået trænet alt for lidt, pga. eksamensarbejdet og det er jo en enormt dårlig undskyldning. Alligevel havde jeg indtil jeg fik løbsnummeret ind af postkassen for en time siden, bestemt mig for at det var en god nok undskyldning til ikke at tage til løbet i næste uge; jeg ville jo gerne være bedre end sidste gang, men ved I hvad? Man må jo bare afsted og så gøre det bedste man kan, også selvom det måske er dårligere end sidste gang. De km der går godt kommer jo ikke dårligt igen. - og så er der vidst også noget med en goodiebag :-p
Jeg må tage 5km i dag, så jeg kan være klar til 24. maj i Århus.

Hvis du bor i Odense eller København kan du stadig nå at deltage i et ALT for damerne løb. Se mere her

Det lidet kønne billede som jeg har valgt til dette indlæg er fra én af mine allerførste løbeture i februar med sne i øjenbrynene.

Kommentarer

  1. Sejt Marie!! Jeg skal også derud - held og lykke med det :)

    SvarSlet
  2. I lige måde Søs og god tur til dig også, hvis ikke vi ses ;)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag