The game is on

Det er længe siden jeg har skrevet om både træning og vægttab, så jeg tænkte I lige skulle have en lille update. Forleden indgik kæresten og jeg et vægttabsvæddemål. For mange lyder det sikkert moralsk forkert og alt muligt andet, men vi tager det nu stille og roligt, vi ved jo godt, at man ikke skal holde op med at spise og at man har brug for at restituere mellem træningerne.
Samtalen foregik nogenlunde sådan her:

Mig: "Skal vi vædde om hvem der først kan tabe 5kg?"
Kæresten: "Det kan vi da godt, men synes heller vi skal afsætte en procentsats for at det er mere rimeligt"
Mig: "(Ret blank) Øh... okay, hvad så?"
Kæresten: "Hvis du skal tabe 5kg, så skal jeg tabe 7,5kg, det er mere rimeligt".
Mig: "okay så, hvad skal vi vinde?"
Kæresten: "Jeg vil gerne have natborde til soveværelset"
Mig: "Jeg vil gerne have en wii med wii fit"
Kæresten: "Så er det en deal!"


Så nu er vi altså i gang. Vi begyndte i søndags og jeg tænker at vi skal veje os hver søndag for at se hvem der fører... So far var jeg ude og løbe i går. Jeg har haft et eller andet i mit ben, som flere kloge mennesker (tøhø), mente var en fibersprængning, så har været nødt til at holde lidt pause fra løbet, men det gik okay i går, selvom jeg ikke løb så langt. Jeg havde kæresten med, så han fik ligeså meget motion som mig... Jeg har endnu ikke lyst til at sabotere ham, men mon ikke det kommer hvis han skulle komme til at føre? ;-)

Kommentarer

 1. Jeg synes nu det lyder som et fint væddemål :D
  Held og lykke med at vinde det!

  SvarSlet
 2. Hehe tak hvor er du sød @bitten ;)

  SvarSlet
 3. Og altid skønt med en "samarbejdspartner" i så'n et projekt. held og lykke til jer begge :o)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag