Er din postkasse tom?


Vi tager lige endnu en runde af gaveleg her på bloggen. Reglerne er simple: Du skriver nedenfor at du godt kunne tænke dig en lille hyggelig pakke fra mig og så sender du også én til mig. Jeg udsender to pakker, så du skal altså skynde dig, for det bliver efter først til mølleprincippet. Du kan føre legen videre på din egen blog med de samme regler, så du kan få fyldt postkassen i løbet af nul komma fem. Der er ingen prisgrænser, så alle kan være med.

God fornøjelse!

Eksempel på hvad jeg har fået i pakkeleg:

Fra Lonnie

Kommentarer

 1. Ih jeg vil rigtig gerne være med :-) :-)

  What to do så?

  Kh Tina / Wannabehusmor.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hejsa Tina, jamen så sender du lige mig en mail med din postadresse og så svarer jeg med min :-) Så sender vi en lille pakke til hinanden og du kan føre legen videre på din egen blog.

  SvarSlet
 3. Hej. Jeg er også frisk^^
  Sender dig en mail

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag