En magisk rejse


For nogle måneder siden, fik Kæresten og jeg et gavekort af mine svigerforældre, til en rejse. Vi måtte selv bestemme hvor vi ville hen og hvornår. Det har selvfølgelig affødt rigtig meget debat de sidste måneder: Chartersommerferie, endnu en hyggelig tur til Berlin, måske til Prag (hvor jeg endnu ikke har været), eller London (hvor kæresten ikke har været). Ja vi har været godt omkring.
Så forleden kom jeg til at snakke med min bror om Disneyland. Han og min svigerinde var lige kommet hjem fra en tur til Paris og selvom det ikke er første gang han besøger Disneyland lyder han stadig lige forelsket i stedet.

Selv har jeg aldrig før gidet besøge hverken Disneyland eller Paris, men jeg tror måske jeg er ved at være moden til turen nu.
Da jeg vendte idéen med Kæresten var han helt hooked. Han er vild med forlystelsesparker og selvom han har været i Disneyland, ville han gerne afsted igen.
Så nu er der gået planlægning i den herhjemme. Vi taler kun om 3 dage, og det bliver nok allerede i slutningen af næste måned, for at undgå sommerræset. Pt. prøver vi at planlægge efter at tage afsted når jeg har afleveret eksamensopgaver, inden jeg skal til eksamen.

Har du været i Disneyland, er der noget jeg bare skal se/prøve/smage/opleve/købe?

Kommentarer

 1. Det hele!! Du skal opleve det hele :D
  Glæd dig.. det er en fantastisk oplevelse.. :D

  SvarSlet
 2. Fedt Tanja! :-D Så vil jeg bestemt glæde mig ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg har været i Disney Land men det var ikke det største for mig(den gang). Men de havde sådan en rakert hvor ideen bag var at man troede man blev skudt ud i rummet og så var man inde i en stor kubel i mørke og kører rundt. En af de fedste rutjsebaner jeg har været på

  SvarSlet
 4. Ja ilhja, den kan jeg godt huske der også altid var reklamer for i starten af mine VHS disney film da jeg var mindre. Den hedder vidst Space Mountain eller sådan noget? Kæresten er helt vild med rutschebaner, men jeg er lidt en kylling.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag