CHOK

Det mest fantastiske ved Maise og Camillas bog Charlie Hotel Oscar Kilo (CHOK), er at den er helt og aldeles ægte.

Jeg læste med stor indlevelsesevne Michael Laudrups tænder da den udkom for nogle år siden. Efter da, jeg har jeg gået og håbet på at finde en mailkorrespondancebog af samme kvalitet, hudløse ærlighed og humor. Selvom 'Chok' egentlig kan betragtes som en to'er, er den selvfølgelig fuldstændig uafhængig af Michael Laudrups Tænder, da den handler om to virkelige liv, to familier og i særdeleshed to kvinder der forsøger at finde sig selv i de krav de stiller til sig selv og føler sig stillet af samfundet.

Den ene bliver hvirvlet ind i risikoen for skilsmisse, og fortæller om hvordan det følelse at manden flytter ud og tager børnene hveranden uge.
Den anden bliver mor for første gang og deler sine glæder og frustrationer omkring det.

Jeg er ovenud estatisk over denne bog, som jeg tror alle kvinder kan bruge, ligemeget hvor de er i deres liv. Jeg er sikker på, alle vil kunne finde noget ved én af de to kvinder, som de kan genkende hos sig selv.

Nu håber jeg bare der kommer en bog nummer tre i samme stil ;-)

Mere inspiration
En anden korrespondancebog, jeg giver mine varmeste anbefalinger er 'Hold masken eller der falder brænde ned' af Michael Jeppesen og Anders Lund Madsen fra 2006. 

Kommentarer

Populære opslag