Iphone hjælp: Gendan ødelagt eller 'mistet' lydfil

Det her bliver et nørdet indlæg, men efter i dag at have haft Kæresten i sving (i fire timer!) med at løse et stort problem for mig, vil jeg lige fortælle hvordan vi løste det, hvis andre skulle få problemet.

Jeg optog forleden et interview med min iphones 'memo optager'. Interviewet tog omkring 45minutter og var således noget længere end alle de andre lydfiler jeg har optaget. Filen blev dog gemt fint uden problemer. I dag ville jeg synce min iphone med itunes, og det så også fint ud, indtil jeg pludselig så at den eneste lydfil der ikke var flyttet med over i itunes mappen, var netop den fil jeg skulle bruge.
Da jeg nu kiggede på min iphone lå filen der stadig, men pludselig stod der '0,0 sekunder' ARGH! Det var jo en enormt vigtig fil, så jeg gik fuldstændig i panik. Nu skal jeg ikke komme ind på alle de underlige ting vi prøvede og alle de forsøg vi måtte bruge før vi endelig fandt en løsning der virkede. I stedet får du bare løsningen her.

Hent programmet Iphone Explorer. Kør programmet og find filen på telefonen; kopier filen over på telefonen.

Hent programmet AVCHD video converter fra iorgsoft.com/support nu kan du retrieve filen som .mov fil. (Det er nemlig itunes der waster din fil, så opgaven er at gendanne den i et andet format. Flot Apple!)...

Du kan afspille filen i fuld længde i converter programmets previewer, men hvis du vil gemme den på computeren skal du købe programmet. (Det koster omkring $30)..... og så fik Kæresten for en gang skyld lov til at guest starre her på bloggen med denne figur, som han har lavet, der efter sigende skulle forklare situationen (klik for at se i fuld størrelse):Kommentarer

  1. Åhh hvor heldigt at i fik reddet filen! Og sikke da en fiiiin fiiiin figur din kæreste har lavet ;P

    SvarSlet
  2. TAK TAK TAK - du (din kæreste) har netop reddet min memo med den sidste vejledning i forbindelse med min masterafhandling. Har været familien rundt, hos Iphone-nødhjælp etc. og alle forklarede mig at den var tabt. Og så fandt jeg denne gude-opskrift.
    Fortsat held og lykke med dit speciale

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag