Den infernalske støj

kommer ikke udefra, men inde fra mit hoved. Jeg har simpelthen så travlt for tiden. Kæresten siger at jeg sætter for høje forventninger til mig selv og det er måske også rigtig nok, men det er nu ikke noget jeg gør bevidst. Jeg skal for første gang skrive semesterprojekt alene og det skal bare være godt. Det er noget helt andet, når man ikke har så mange deadlines i form af gruppemøder, så jeg skal virkelig hive mig selv op og i gang. Det er én af grundene til at jeg har valgt og gøre det på den her måde, men det er altså meget anderledes end at deltage i gruppearbejde.

Der er jo masser af overspringshandlinger at tage af; f.eks. kan man sætte sig til at blogge om hvor travlt man har i stedet for at komme videre ;-) Nu må jeg hellere hoppe med begge ben i bøgerne, for jeg har lavet en aftale med mig selv om en masse jeg skal nå i dag.

Kommentarer

Populære opslag