Par-selv-middag

Kæresten og jeg er på jagt. Vi leder efter det perfekte venne-kæreste-par. Dem man kan snakke med og tage til dit og dat med, og det er faktisk sværere end man lige skulle tro. Vi skal jo ikke bare kunne li' både ham og hende, men værre endnu: De skal også kunn li' os - os begge to!

Det er jo ingen hemmelighed at Kæresten og jeg ikke ligefrem er én homogen masse. I går havde vi dog indfanget et par og havde dem til middag. Da de var taget hjem, var vi ellevilde, for vi er sikre på at vi nu har gjort årets fangst! De gad spise den mad vi serverede og drak endda både rødvin og Margarithas!De er spændende og sjove, de er kloge og hyggelige.

Nu går vi med tilbageholdt åndedræt og overvejer om de mon også kunne li' os?

Kommentarer

  1. Det kender jeg godt det der.... Vi har næsten lige fundet et par som vi virkelig hygger os med og ikke nok med det er vores børn bedste venner med deres børn.... men det hænger ikke lige på træerne sådanne venskaber. Held og lykke med jeres nye vennepar :-) KH Christina.

    SvarSlet
  2. Hej frk.regnbue Christina :-) Hvor må det være dejligt at børnene også kan sammen i jeres situation :-) Det tilføjer jo en helt ekstra dimension, som vi ikke behøver at tage stilling til endnu, men som da klart må være enormt vigtig.

    SvarSlet
  3. 28 bøger lyder som en god omgang. Så længe der er noget at gå til, så er alt jo som det skal være. DU kan roligt læse mine anmeldelser, da jeg altid forsøger at ungå spoilers. Dere r intet værre end at læse en masse om en bog, man sel vhar glædet si gtil at læse, og læser oplevelsen så ikke bliver den samme grundet afsløringer. Så læs du bare. :-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag