Madplan uge 6

Lidt forsinket får I madplanen for denne uge :-)


Mandag: And i wok, med grøntsager, æbler, appelsinsaft og honning (se billede)

Tirsdag: Tomatsuppe 
Onsdag: Drumsticks med grøn salat 
Torsdag: Vi skal ind og se HjerneMadsen (yay!), så skal spise hos svoger 
Fredag: Grøntsagstærte 
Lørdag: Nakkekotelletter som wienerschnitsel med kartofler og dampede bønner 
Søndag: Ribbensteg med asier, rødkål og bagte kartofler

Kan ske vi bytter om på lørdag og søndag, da Kæresten måske får gæster den ene dag og det er ham der er Ribbenstegsekspert ;-)

Kommentarer

 1. Fed at høre, at du også har haft en sådan oplevelse med bøger. Hvad læser du ellers, nu hvor du siger, at du læser mindre folkelige fortællinger.

  SvarSlet
 2. @Nikoline: Du kan altid følge med i hvad jeg læesr ligenu i sidebarren, ligenu læser jeg "Arilds tegn" af Kersten Ekman. Det med at jeg ikke læser 'folkeligt' er ikke et forsøg på at 'snobbe opad', men blot en erkendelse af at jeg er for dårlig til at få populær litteraturen med hjem fra butikken ;)

  SvarSlet
 3. Foretrækker du, at jeg svare tilbage på min egen blog, når du skriver derinde, eller er det okay at jeg skriver tilbage på din egen blog? Det er lidt forskelligt, hvad folk foretrækker.

  I så fald vil jeg tage et kig der i ny og næ og se, om du får læst noget spændende. Det er da fedt at du læser 'folkeligt'. det er der da intet i vejen med. Selv er jeg ved at lbive lidt træt af ungdomslitteratur i dag, da det hele synes at handle om ulykkelig kærlighed og videre ud af den vej, så jeg har kastet min kærlighed på en kvinde, der forstod at skrive kombliceret kærlighed med realisme: Jane Austen.

  SvarSlet
 4. Det var jeg slet ikke klar over, men hvor er det dejligt at hører, at du følger med.
  Tusind tak for invitationen, som jeg helt sikkert skal tjekke ud. Det lyder spændende og hvornår er det ikke fedt at mødes med de, som gør et stort nummer ud af at blogge? :-)

  SvarSlet
 5. @Nikoline: Ja du har ret ;) Håber da at møde dig der!

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag