Tagleg: Er du hurtig?

Min nye postkasse mangler nogle hyggelige pakker og swap-bot står lidt stille for tiden  så jeg håber at I har lyst til at være med i denne lille blogleg og sprede den ud til jeres blogs?

De to første der kommenterer på dette indlæg får hver en hyggelig lille pakke i posten fra mig og sender hver én retur til mig. Derefter opretter de et indlæg lignende dette på deres blog og fortsætter legen: Altså sender to pakker ud til de to første der kommenterer og modtager to.
Der er ingen regler for pris eller andet omfang, det skal bare være hyggeligt og sjovt.

Der er ikke noget så skønt som at modtage og sende pakker :-)

Kommentarer

 1. Kom ved en fejl til at slette kommentar fra SammyCat, men hun har altså nupset den første pakke, så hvis du vil have nummer to, skal du skynde dig ;)

  SvarSlet
 2. Har ventet to dage nu for at lade andre komme til først :p du ved jo jeg altid er med på sådan noget.. Så jeg vil gerne være den anden ;)

  Så laver jeg et blog indlæg om det i morgen og håber der er nogen der vil være med ;)

  Og nu fik jeg endelig os en bruger på swap-bot.. Ih hvor hyggeligt.. men begrænset hvor meget der er gang i de kategorier man gerne vil være med ;)

  SvarSlet
 3. Yay, så er mine pakker nupset og hvor hyggeligt :-) @Tanja: Du skal finde den group der hedder BIG swaps, den ejer jeg, der er altid gang i den :D

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag