Et par pip

Har efterhånden haft rigtig mange feriedage. Det føles så dødssygt, når man sidder i en by man ikke rigtig kender og de mennesker man rent faktisk kender hernede går på arbejde eller i skole - jeg sidder bare og venter på studiestart ligenu, selvom jeg samtidig gruer for de mange timers transport hver dag.

Ellers går tiden mest med at arrangere vores Danske Webchicks event, der bestemt bliver super fedt! Det er fordelen ved at have nok tid til at planlægge det. Vi mangler at få solgt en masse billetter, så hvis du har en god (gratis) metode, så modtager jeg idéer med kyshånd!

Lejligheden er efterhånden temmelig fin og vi er begyndt at købe ting som f.eks. kunst til væggene - hvis du kender nogle gode amatørkunstnere, så er vi interesserede, vi går nemlig efter kun at få originalkunst op i denne omgang.

Kommentarer

  1. Jeg ved ikke om det er din stil overhovedet, men denne blogger laver nogle super fine billeder. Nogle af dem er meget Poul Pava inspireret, men der er andre der er lidt anderledes. Synes de er ret flotte. Hun tager imod bestillinger skriver hun ind imellem. http://amillionbabiesmalerier.blogspot.com/
    Ude i venstre side er det under det øverste "Jeg sælger".

    SvarSlet
  2. Tak Anja, det vil jeg tjekke ud!

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag