Vågner op fra dvale

Om 1½ time afleveres semesterprojektet og der er dømt juleferie. Det har været en ordentlig omgang - faktisk har jeg aldrig lavet et projekt hvor jeg var frustreret. Samtidig har jeg aldrig været i et projekt hvor jeg var så glad for begge mine gruppebuddies og hvor vi har haft det sjovt hele vejen igennem på trods af travlhed. Rapporten på 66 sider, som det hele er endt ud med, er også blevet helt i orden: "Anerkendelse - det lyder som en god idé" bliver spændende at tale om til eksamen.

On another note:
De der kender mig rigtig godt online, ved at jeg ikke har været helt væk fra computeren, for jeg kører i bedste julemandsstil pakkekalenderen på Danske Webchicks hvor vi indtil videre har uddelt 15 skønne pakker fra cremer og bøger til gadgets og eventbilletter.
Kig bag dagens låge her

Kommentarer

Populære opslag