Ugens Blogger: Pernille

Vi bringer Ugens Blogger interviewet på dette lidt autrære tidspunkt, men håber I vil tage rigtig godt imod Pernille der står bag bloggen: TheBlogPepe

Pernille er krea-blogger med stort K. Kreativiteten fylder såvel i hendes arbejdsliv, som når hun blogger:

"Når jeg ikke blogger, så er jeg i lærer som mediegrafiker på et trykkeri, og det er jeg super glad for, det er lige det, jeg gerne vil lave resten af mine dage. Ellers nyder jeg livet og er sammen med venner og familie." fortæller Pernille.

Det er især perler der fylder på Pernilles blog, f.eks. har hun for nylig vist hvordan man kan pynte sine julegaver med perler: Put a bow on it - den slags indlæg vil vi da gerne have flere af ikke?

Hvis du gerne vil have lidt mere 'living help' fra Pernille ifht. perler er der hjælp at hente:
"Jeg vlogger faktisk også inde på Youtube, jeg synes det er super fedt, der er så mange forskellige måder at udtrykke sig selv på. Alle de forskellige medier der er."

Pernille mener dog ikke, at hendes vlogs først og fremmest er tutorials, da hun skelner mellem hvad der foregår på hendes blog og hvad hun taler om i sine vlogs:
" Jeg har mange ideer til, hvad jeg gerne vil lave af forskellige ting, som jeg har noteret i min lille notesbog. Men det bliver ikke en blog, hvor jeg deler mine tanker om mit liv, det gør jeg i mine vlogs. Så det vil stadig blive en blog, hvor jeg viser min kreativitet. Men jeg tror, det er vigtigt at man udvikler sig og sin blog, så det ikke bliver for ensformig. For det er jo helt naturligt, at man udvikler sig og de ting man laver."
Til sidst stillede vi Pernille 3 hurtige spørgsmål:
Hvilken tegnefilmsfigur minder du mest om?
Den første jeg kommer til at tænke på er: Andersine

Hvad ønsker du dig i julegave i år?

Hvis jeg ikke får det filmkamera jeg ønsker mig i fødselsdagsgave, så ønsker jeg mig, det igen til jul.

Hvad er det bedste blogindlæg du nogensinde har skrevet?
Jeg ved ikke om, jeg har et indlæg, jeg syntes er det bedste, men jeg har et jeg rigtig godt kan lide - http://theblogpepe.blogspot.com/2010/05/colorful-flower-bouquet.htmlHar du ikke besøgt Pernilles blog endnu, synes vi du skal skynde dig ind forbi. Der er masser af inspiration at hente til julegaver: www.theblogpepe.blogspot.com/

Kommentarer

Populære opslag