MFMR

Hvis du på nogen måde ved hvad forkortelsen ovenfor rent faktisk står for, så cadeau til dig - det er nemlig én jeg lige har fundet på. Hvorfor you might ask? Fordi, det er åbenbart sådan noget man bare gør - det er tilsyneladende totalt 'street' at forkorte alting, i bedste sms stil.

Forkortelsen står for: Mødres Forkortelses MareRidt for det er især hvis jeg kigger forbi forskellige fora med mødre eller gravide, at jeg står af.

Man skal jo have en helt speciel ordbog for at kunne forstå hvad de taler om når de slynger ud med forkortelser som DP, JM og jeg ved ikke hvad.

(Efter noget research og gætværk er jeg kommet frem til at DP betyder dagpleje og JM jordmoder - correct me if I'm wrogn).

Er der nogen der ved hvad idéen er i det? Rent kommunikativt tænker jeg at det måske er fordi man skaber en lille subkultur af 'mødre' der taler 'moarsprog' som ingen af vi andre kan forstå, men så udspekuleret er det nok slet ikke vel?

Hilsen MDIHHAHE
-> Marie der ikke har haft amme hjerne - endnu :-p

Kommentarer

  1. Glemte helt at takke for dit tilbud ang. opgaver.. tænkte faktisk på dig under den.. Kunne godt have brugt en så klog en :p Men ja det gik jo.. Fik alligevel 7/10 for den.. træk lidt ned den var koldt.. ;) men det vidste jeg jo godt.

    Kram fra
    Tanja som ER mor og aldrig har hørt om forkortelsen MFMR

    SvarSlet
  2. Haha koldt.. flot Tanja.. Kort ;)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag