Krise

Ordet krise kommer af græsk "krisis" og betyder: afgørende vending eller pludselig forandring.

Sådan én fik Kæresten placeret i mit liv, da han for lidt over en uge siden spurgte om jeg ville flytte ind i den nye lejlighed som han overtager 1. december. Til nye læsere kan jeg fortælle, at Kæresten og jeg har boet sammen før, men altså lige nu bor hver for sig i hhv. Aalborg og Århus (og har gjort det i et år).

Det svære har været at beslutte om jeg skulle gøre det eller ej. Jeg er ikke i tvivl om at jeg hele tiden har haft lyst til det. Den nye lejlighed ligger dog i Sabro (ved Århus) og da jeg stadig studerer i Aalborg, er der en masse praktiske aspekter at tage i betragtning. Derfor tog det mig langt tid at komme til den endelig konklusion, men nu er beslutningen taget og jeg forlader Nordjylland fra midt i december... Det krildrer lidt indeni...

Kommentarer

 1. Spændende.. Det skal nok blive godt.. :-) synes os godt om at du flytter ned af.. ;-)

  SvarSlet
 2. @Tanja : Så bliver det også nemmere at ses ;-)
  Knus

  SvarSlet
 3. uhhh hvor sejt :) synes der var rart i Århus da jeg var der forleden :) men hvad med studiet (tænker på jeg betalte 171 kr hver vej)

  SvarSlet
 4. @Marie: Jeg kan heldigvis køre med nogen fra studiet - der er flere der pendler :-) Ja, Århus er en rigtig fin by (kommer jo fra området).

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag