Geek Girl Meetup

Det er jo lidt pinligt, men jeg er én af de eneste som vidst endnu ikke har fået fortalt om i lørdags da jeg var til Geek Girl Meetup i København.

Den gode undskyldning er, at når man oplever så meget så intenst på så kort tid, kan det være meget, meget svært at få det til at give mening i hovedet og finde ud af hvor én tanke begynder og en anden slutter. Der skal bruges lidt bearbejdningstid.
Den tid er dog nu brugt og jeg vil derfor skrive lidt om GeekGirlMeetup.

Jeg vil ikke skrive en masse om hvad der skete i løbet af dagen, for det er stadig muligt at finde programmet og referater fra dagen rundt omkring. Blandt andet har Anja skrevet et længere indlæg om dagen. Jeg var arbejdsbi på dagen og derfor var det med lidt andre øjne jeg fik set arrangementet.

I første omgang havde jeg tilmeldt mig som almindelig deltager, men blev i løbet af ugerne inden eventet mere og mere involveret i planlægningen. Til sidst endte det så med at jeg blev spurgt om jeg ville hjælpe til på dagen og med Kræwånden brusende i mit blod sagde jeg selvfølgelig ja :-)

Jeg havde håbet at møde flere bloggere på dagen, men det var tydeligt at eventen først og fremmest havde tiltrukket kvinder der arbejder med IT. Heldigvis var det også interessant for mig at tale med dem, bytte visitkort osv. da jeg jo selv forsker i, og arbejder med lignende emner.

Hvis du bliver lidt misundelig over at du ikke var med, og meget gerne vil møde en masse spændende bloggere i fremtiden, så er rygterne begyndt at gå om et event i Århus, marts 2011 arrangeret af Danske Webchicks; Altså rettet direkte mod kvindelige bloggere! Et godt tip er at følge DWC bloggen og/eller twitter: @danskewebchicks , da mere information om arrangementet er på vej.

Jeg beklager manglende billeder, men havde så travlt på dagen, at det ikke blev til så mange. I får dog lige dette billede (af lalleglade moi bag baren), som er fotograferet af Anja og tyvstjålet fra hendes blog :-p

Kommentarer

  1. Jättekul att träffa dig och tack för all hjälp! :D

    SvarSlet
  2. Hej søde Malin, i lige måde, det var rigtig hyggeligt, håber vi snart ses igen. Og selv tak ;)

    SvarSlet
  3. Det var så fedt! Og lyder spændende med Danske Webchicks :D

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag