At famle i blinde

Forleden ringede det på min dør og selvom julen nærmer sig var det hverken en julegave eller Jehoves Vidner med nye bud på hvornår verden går under.

Det var én af mine søde naboer der solgte et magasin der hed 'Blindes Jul'. Caught of guard købte jeg bladet for en tyver (man skal jo være god af sig i denne juletid ikke?)

Bladet har så ligget fint og pyntet på mit køkkenbord, indtil jeg i dag kom til at kigge ordentligt på det. Så er det jeg spørger jer: Hvad sker der for at lave et magasin med titlen Blindes Jul, der på ingen måde kan nydes af blinde? Bladet har hverken blindeskrift, en lækker duft eller andet spændende. What went wrong in their minds?

Kommentarer

  1. Det er lavet for at støtte de blinde :). Overskuddet går til ting til dem, de skal ikke læse bladet, hehe.

    SvarSlet
  2. @Marie: Yes I know, men det er da stadig underligt at man ikke laver et støtteblad, som de selv kan få noget ud af?

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag