Kort weekend referat

Lørdag
Var jeg ude og lege ”vedhæng” på Kærestens arbejde. Der var ”familiedag” og pludselig kan jeg åbenbart opfattes som familie. Èn ting er at vi modtager invitationer fra vennerne hvor begge vores navne står på, men jeg synes det var ret stort at Kæresten spurgte om jeg ville med til familiedag. Det ville jeg dog selvfølgelig – lidet anede jeg, at Familiedag indebar store mængder sportslige udfoldelser, så min arm er stadig helt slidt af en masse badminton (det var nemlig lige det jeg kunne overskue). Måske skal jeg klatre på DGI Husets klatrevæg næste år? … Hvis jeg tør… :)

Søndag
Var jeg nede hos skønne Ajnat (Tanja) + familie  Vi har været pennevenner siden vi var i starten af teenageårene og mødtes første gang for omkring 3 år siden. Det er altid virkelig hyggeligt, vi spiller en masse spil og snakker. Denne gang var bestemt ikke en undtagelse og jeg var lykkelig for at Tanjas søn Mads havde lyst til at bygge lidt duplo med mig :)

Dagen i dag står på læsning, læsning, læsning om blandt andet ”Girafsprog”; og nej, det er ikke giraffer der taler.

Kommentarer

Populære opslag