Jeg er blevet elite sportsudøver

Eller sådan føles det ihvertfald lige nu, når jeg står og ser på det projekt jeg skal skrive sammen med en gruppe på universitet over de næste måneder. Jeg føler, jeg står overfor at skulle bestige Mount Everest eller bekæmpe mig vej til fods fra Nord til Sydpolen.

Ifølge et væld af sportsteoretikere er den optimale træning en vekslen mellem udfoldelse og restitution. Indtil videre har min gruppe og jeg ikke været fantastiske til restitutionsdelen, men jeg håber at det bliver bedre efter et møde i morgen. Jeg glæder mig ihvertfald til en restitutionstur til Berlin torsdag-søndag hvor jeg håber på at kunne lægge projektet lidt fra mig. Hvis man glemmer restitution, kan man komme til at "overtræne" og vi ved jo allesammen hvad det kan medføre af ømme muskler og manglende motivation til at fortsætte træningen på længere sigt.

Jeg må forsøge at sætte mig nogle delmål og lige så stille gnave mig igennem første bjergetape i dette semesters Tour de France.

Dette indlæg er inspireret af en fantastisk blogpost hos AskHybel.dk

Kommentarer

Populære opslag