Jeg elsker Burt!

Jeg laver sjældent deciderede produktreklamer på min blog, men når jeg falder over noget der er virkelig lækkert (eller virkelig nederen), så kan jeg ikke lade være med at skrive om det.
Derfor vil jeg høre om du kender Burt's Bees produkterne?

Det startede med at jeg en dag i et swap fra swap-bot fik en håndsæbe. 98,9% af de anvendte elementer i sæben var naturlige og den indeholdt blandt andet citrusfrugter og ingefær. Aldrig har jeg vasket hænder i noget så lækkert! Ja det lyder åndsvagt, men den håndsæbe er virkelig god for mine hænder. Jeg har tendens til at mine hænder udtørrer af at blive vasket, men det sker ikke med denne sæbe og så dufter den fantastisk.
Desværre er den ikke så drøj i brug, som man kunne håbe. På www.iloveburt.com kan jeg se at de vil have omkring 70kr for den.. puha.
Det burde jo overhovedet ikke overvejes, men håndsæbe bruger man alligevel mange gange om dagen, så det er faktisk en ret vigtig ting synes jeg - og nu er jeg ikke af typen der køber dyr hårshampoo. Måske skal det på ønskelisten?

Heldigvis har jeg dog nu opdaget, da jeg dykkede ned i mine lipbalms at jeg faktisk har en Burt's bees lipbalm liggende. Den måtte på med det samme og er præcis ligeså lækker som håndsæben.

Kommentarer

Populære indlæg