Vand

Her kommer ugens billedmosaik fra Danske Webchicks' ugentlige mosaik indlæg. Denne uges tema er vand

På billede 1 står jeg med fødderne i dejligt varmt vand for blot et par måneder siden. Det er utroligt at det ikke er længere tid siden at man kunne tage ud og bade *Gys* jeg fryser bare ved tanken.

Det næste billede har jeg valgt fordi jeg godt kan lide tanken om at én dråbe breder sig og bliver til ringe i vandet. - Når man gør noget, så påvirker det altid nogle andre. Det er ligesom sommerfugle teorien, meget spændende tanke.

Det tredje billede er fordi jeg egentlig er helt vild med regn. Jeg synes det er super romantisk og de scener i film hvor skuespillerne mødes i regnen og kysser får mig altid til at besvime af indlevelse. Der er bare et eller andet med at stå i regnen (eller blot sidde indenfor og lytte til den) sammen med sin elskede.

Det sidste er endnu en længsel efter sommeren - en smuk strand med lækkert badevand. Jeg er virkelig et sommermenneske og ikke god til at det er ved at blive koldere.


Kommentarer

  1. Det er en kosmetisk operation :) Har været træt af min krop siden jeg var 12 - nu skal der gøres noget ved det.. forfængeligt I know - men ih hvor jeg glæder mig!!

    SvarSlet
  2. Ja har gået med tanken om at få det gjort, siden jeg blev 18. Hvis jeg havde villet kontakte kommunen og gå den vej - så er jeg også sikker på, at jeg ville få det bevilget den vej. Men jeg vil hellere selv betale :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag