Madplan uge 37 fra svampe lasagne til bøf

En ny ting, er at jeg er begyndt og lave madplan. Det er egentlig tre overordnede grunde til det.

  1. Jeg forsøger at tabe mig
    Det er vigtigt at få en ordentlig og "stabil" kost med gode mængder af grøntsager og kød, hvis man skal tabe sig.
  2. Jeg er fattig Jeg må efterhånden konstatere, at jeg til trods for SU lån, ikke er blevet rig, og at mængden af must-haves, ikke er faldende - derfor forsøger jeg nu at følge et stramt budget og styre mine indkøb.
  3. Jeg har travltJeg er et meget aktivt menneske og med de 3x træning om ugen der nu også er blevet smidt ind i min kalender - universitetsuddannelse + et innovationskursus jeg overvejer at tage ved siden af undervisningen, har jeg brug for en struktur der gør, at jeg ikke er nødt til at stå og stirre ind i et tomt køleskab, når jeg kommer hjem ved fem tiden.
Jeg vil dele denne uges madplan med jer - jeg ved ikke om det har interesse, men det kunne jo være at det kunne give lidt inspiration. Der er kun fem dage, da jeg tit har gæster fredag, lørdag og søndag så der vil jeg hellere planlægge i øjeblikket.

Mandag 13. september
Lasagne med svampe - dertil dampede grøntssager

Tirsdag 14. september
Kotelletter med valnøddebrød og tomatsalat

Onsdag 15. september
Chicken Wings med ris og blandede grøntssager

Torsdag 16. september
Hakkebøf med løg, kartofler og honningbagte gulerødder

Kommentarer

Populære opslag