Jul

For mange mennesker er det et "fy-ord" at nævne jul nu - og det er det egentlig også i mine øjne. Alligevel vil jeg lige skrive lidt om jul, da jeg er gået godt i gang med pakkekalender planlægningen. I år skal der laves ikke mindre end 3. Mine forældre får én hvert år (ja, det er lidt omvendt I know, men hyggeligt!) og derudover skal der laves én til Kæresten og så står jeg også for en fantastisk pakkekalender på Danskewebchicks. Når man har så få penge - og så lidt tid - at gøre med som jeg, er man simpelthen nødt til at gå i gang nu, så derfor vil jeg høre:

Er du  begyndt at tænke på jul, eller tager du den engang i december?

Kommentarer

 1. Du er faktisk ikke den eneste, jeg sad og så et klip om en julefilm i går jeg kom godt nok total meget i julehumør, glæder mig til december. Jeg er så ikke begyndt at tænke gaver endnu.. MEn ja det vil være nemmer at gå i gang nu, så man ikke skal bruge en masse penge på en gang..

  SvarSlet
 2. Arj ikke helt endnu :P Jeg har fødselsdag 25/9 så vil gerne lige over min egen fødselsdag inden jeg overvejer julen. Desuden har både min mor og far også fødselsdag i september og oktober, så som regel omkring midten af oktober kan jeg tænke lidt fremad. Der er trodsalt mange penge at spare hvis man går i gang tidligt.
  Ulempen er dog at jeg tit kommer til at købe ALT for mange gaver... Elsker at købe til andre og falder altid lige over noget som kunne være godt til en eller anden!

  SvarSlet
 3. I forhold til julegaver, går jeg ikke rigtig i gang før december måned. Jeg har selv fødselsdag 1. december, min bror har i oktober og min mor i november, så det er bandlyst i min familie at tale om jul før efter de dage :-p Men pakkekalenderen kan man jo ikke vente til december med at ordne :)

  @Joan: Hehe, jeg kan også godt nogle gange lide at se den slags eller høre julemusik (f.eks. fra Pyrus), det er hyggeligt.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag