Gratis godter

Jeg elsker det og hader det. Et væld af mennesker der kæmper for at komme ind af dørene. Rapsende hænder der snupper alle de gratis godter. Overivrige sælgertyper der i bedste sydlandske butikejer stil råber "Jeg har et godt tilbud fra dig - hvor' du fra?". Her er det dog ikke landet, men studiet de er interesserede i og derfor elsker jeg det nok lidt mere i år, end hader det. For på årets studiemesse kan jeg meddele at jeg er kandidatstuderende og derfor er jeg pludselig et meget spændende emne for nogen af dem der de andre år har bedt mig om at komme tilbage næste gang. Så i morgen stiller jeg op med et skinnende smil og glæder mig til at modtage tilbud, som jeg dog nok allesammen vil afslå. Jeg har jo fået billig forsikring, kender godt tilbuddene i Studentersamfundet og forsøger at skære ned på mængden af cafébesøg.

Og ja - jeg er også én af dem der kaster mig frådende over alle deres skønne merchandise ting, som jeg har liggende hjemme i stakke og ikke aner hvad jeg skal stille op med, men som jo er "for godt til at smide ud".

Kommentarer

  1. Haha, elsker at hamstre gratis ting på messer. Også selvom slikket i æskerne smager dårligt og bolcherne ikke er dem med chokolade... ikke altid i hvert fald ;-)
    Har lige smidt 1000 keyhangere og en mobilvarmer ud. Haha.

    SvarSlet
  2. @Anja; Ja, jeg fik også et væld af de der nederen lakridser og bolscher - what's up with that? Men jeg var også heldig at få en 1GB USB stick, noget linjeret papir fra DJØF, en masse nye tilmeldinger til nyhedsbreve i håb om at vinde konkurrencer, en hackysack - what's up with that? Et håndspejl og en visitkortholder. Nice høst :-D

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag