Han er bare ikke vild med mig

Eller den fornemmelse fik jeg ihvertfald efter at have læst bogen "He's just not that into you", som er skrevet af Greg Behrendt og Liz Tuccillo der er hhv. tidligere konsulent og skribent for Sex and the City serien.

Bogen er bygget op med en række læserbreve og "I dette kapitel håber vi du har lært..."-afsnit.

Der lægges ikke fingre imellem når Greg forklarer os kvinder hvad mænd i virkeligheden tænker når han "glemmer at ringe tilbage", har "travlt på arbejdet" eller "ikke er klar til et nyt forhold". Denne bog gør hylende sjovt nar af selvhjælpsbøger og indeholder samtidig (ihvertfald for mig) et væld af kendte situationer, som kan få enhver til at tvivle på sit forhold. - Jeg ved ikke om det er en god ting?

Den startede en revolution i USA, da den udkom (nu er det jo altså også USA ikke)
Bogen har ihvertfald været en sjov vinkel til at snakke med Kæresten om nogle af de problemer vi før har haft i forholdet og jeg har nydt at se, jeg ikke er den eneste der indimellem bliver træt af overarbejde, besøg hos svigermor og så videre.

Bogen skulle vidst i øvrigt være blevet filmatiseret, hvis du ikke orker at læse den.

Kommentarer

Populære opslag