Glæd din kæreste med kærlighedskuponer - print selv gaveidé

Jeg sidder jo og roder med et væld af pakkekalendere i disse dage. Jeg laver nemlig ikke blot pakkekalender til DanskeWebchicks, men også mine forældre, min kæreste og en veninde. Puha, det er mange pakkekalendere :-)

Jeg har lavet en lille ting til Kærestens pakkekalender, som jeg gerne vil dele med mine voksne læsere. Jeg ved at han læser med indimellem, så derfor har jeg lavet det som en vedhæftet fil fremfor at lægge det direkte ind. Jeg har desuden kun givet et par enkelte eksempler - så selv hvis han smugkigger så bliver hele overraskelsen ikke spoleret. Skulle du få brug for flere eksempler er du dog velkommen til at skrive, så sender jeg dem gerne til dig :-)

Kærlighedskuponer

Kommentarer

  1. Her har jeg os en del pakkekalender der skal laves ;) Det er lidt stressende.. men jo skide hyggeligt at give dem (og få.. haha)

    Har tænkt at lave til Thomas også.. men tror det bliver advent.. ellers bliver det for besværligt og for dyrt.. synes jo i forvejen fødselsdag gave til ham er en umulig opgave.. :p

    SvarSlet
  2. Hej søde Tanja :) Du må endelig sige til hvis du kommer i tanker om nogle gode pakkekalender idéer til kærester :-p Det er vigtigt at det ikke er for dyrt ja.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag