Facebook Games

Mange danskere bruger et utal af timer hver dag på at spille gratis spil på Facebook (du ved, den dersens sociale netværksside, hvor politikere hænger hinanden ud og folk melder sig ind i grupper med navne som "Os der er vilde med makrelsalat")

Og når man kigger på det fantastiske gameplay, som disse spil tilbyder er der da ikke noget at sige til det, prøv bare at se her:

Hotel City fra Playfish
Playfish har lavet nogle af de allermest populære spil på Facebook. Herunder Hotel City, hvor du kan indsætte små farvede firkanter (kaldet rum), som små figurer med store hoveder (gæster) går rundt i, mens du sidder og kigger på. Når du stiger tilstrækkeligt i level (ved at nok gæster har gået rundt længe nok i tilstrækkelig mange rum) kan du få lov til at bygge flere rum og endda butikker, som gæsterne også kan gå rundt i - lige for øjnene af dig! Nervepirrende!!

Market Street fra Playdom
Tryk på det stykke tøj du gerne vil sælge. Vent på at det bliver tilgængeligt (mellem 1 minut og et par dage) og klik på det tøjstativ det skal sættes på. Vent på at der er udsolgt og begynd forfra med processen. Fantastisk, banebrydende!!

Pirate Ahoy fra Playfish
En moderne udgave af minestryger hvor du klikker forskellige steder på et kort for at finde skatte. Hvis man var vild med minestryger, vil man elske Pirate Ahoy! Et spil for rigtige mænd!

- Har jeg glemt nogen? Smid gerne en kommentar om dit yndlings Facebook spil i kommentarfeltet.

Kommentarer

 1. Og der kan jeg så ikke være med..
  Spiller stort set aldrig på face.. og hvis det endelig sker er det poker.. men sjældent ;)

  SvarSlet
 2. @Tanja: Poker, det er alligevel ret cool :-p Hehe, pointen med indlægget er også at de fleste af spillene på Facebook er ret nederen ;)

  SvarSlet
 3. Jeg spiller spil fra tid til anden derude. Dog ikke dem der er nævnt her - netop fordi de, jah - er nederen.. *G*

  Men spil som Happy Aquarium (som jeg dog er stoppet med) og Horse Saga er lige mig :) Og velkommen til sidstnævnte forresten ^-^

  SvarSlet
 4. @MissK; Tak for velkomsten :-p det er et fint spil, der ligesom dem ovenfor dog også godt kan beskrives ret nederen, hvis det var det man ville ;)

  SvarSlet
 5. Lige præcis, det er nederen.. men alligevel er der mange der falder i ;) Trist.. haha

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag