En ode til FYVM

Da jeg her til morgen sad og tjekkede blogroll, blev jeg bekymret. Overskriften på én af mine favoritblogs var: "Dearest readers". Efter at have været i blogverdenen så længe, ved jeg, at denne sætning minder ufattelig meget om: "Honey, we need to talk" og derfor klikkede jeg febrilsk for at komme ind på siden.

Mine værste anelser blev bekræftet Fuckyouverymuch.dk som jeg har fulgt stort set fra de begyndte, lukker nu ned. Det har været sjovt at følge med i Sine og Kristoffers billeder fundet overalt på www og deres every-so-funny-but-true comments.

Egentlig er der ikke så mange flere ord til denne blogspost - deres blog lukker og slukker fordi den har served its purpose, så det er jo en fin slutning. Tilbage er kun et tak til Kristoffer og Sine for deres mange skønne blog indlæg!

Og til alle jer andre; Husk at Fuck you is the new thank you! :-D

Kommentarer

Populære opslag