Cut me some slack

Jeg fatter nada af den her forkølelse. Den lavede et ninja snigangreb en nat for et par dage siden og vil bare ikke lade sig vriste fri. I nat vågnede jeg ikke mindre end tre gange og tænkte: "Nu dør jeg", for jeg kunne simpelthen ikke få luft pga. snot. Første gang brugte jeg næsespray (som godt nok er beregnet til når jeg har allergi, men wtf, det giver jo luft!), anden gang pudsede jeg næse - og det er en stor ting, for det gør jeg ellers aldrig - og tredje gang lå jeg bare og stønnede ynkeligt i en halv times tid.


Klokken 6.30 bippede telefonen infernalsk og i dag SKAL jeg afsted. Jeg har første møde med projektgruppen fra 8.15-12.00 så jeg forsøger at stable mig på benet med kaffe og snotklude (se billede for fin illustration). I aften tror jeg at den står på suppe - vi skal fotografere og filme for virksomheden lørdag, yay jeg er jo også mit smukkeste selv ligenu :-p

Kommentarer

Populære opslag