Når svagdrikkeren bliver for gammel

Jeg blev serveret gulerodskage med "grønne" gajolshots (halvt blå, halvt gul) i lørdags og i dag er jeg stadig lidt træt og har en underlig tyngde i panden der giver en ubændlig trang til at smække hovedet ned i en blød, fluffy pude. Jeg er blevet for gammel til at drikke. Jeg har altid sagt at jeg aldrig har været ung nok til at holde til det, fordi jeg gik kold før alle andre og ikke kunne holde til at tage i byen to dage i træk.

Derved havde jeg egentlig regnet med at kunne slippe for at føle nogen forandring - hvis man starter på nulpunktet, så burde man vel blive der? Men nej, nej, svagdrikkeren er nu røget ned på minusskalaen - selvfølgelig skal jeg sparkes mens jeg ligger ned :-p

Kommentarer

  1. Nej desværre ikke :( leder efter noget til max 3000 incl forbrug, minimum 2 værelses og eget køkken, bad og toilet, el må selvfølgelig gerne være ved siden af.. er faktisk ret lige glad hvor jeg kommer til at bo bare ikke i Aalborg øst. og hvor er du sød :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag