Hvis jeg var en superhelt...

Ja, det er vidst ikke første gang jeg skriver om at være en superhelt, men da nu Danske Webchicks Torsdags Tip handler om at skrive om "Superme" - altså en superhelteudgave af mig, så vil jeg da fatte tasterne og skrive lidt om mig som superhelt.

Se: Torsdagens Tip

Superevne
Superevnen er jo det vigtigste ved at være en superhelt og der er mange at vælge imellem; Man kan jo styre et element (luft, vand, ild, jord eller måske endda alkohol - dermed kunne man udvikle nogle super fede bartendertricks). Man kunne også minde om et dyr; måske en kat, en edderkop eller hvad med en søko? Den er da ikke set før.
Men nej, jeg tror jeg har valgt min superevne; Jeg vil være rengøringsekspert.
Modigt og effektivt betvinger hun klude og mopper mens der vaskes, skrubbes og skures blot ved et enkelt knips med fingrene.
Okay, det lyder måske lidt kedeligt, men tænk på mulighederne:

At hjælpe andre
En superhelt skal jo hjælpe andre og når min lejlighed er blevet smuk og ren, drager jeg du i verden og knipser af alt beskidt omkring mig. Jeg vil opsøge alle mine enlige kammerater og knipse foran deres håndvask, i deres stuer og i særdeleshed på deres badeværelser. Hver gang jeg har været i et rum, efterlades en frisk duft af citron. Fantastisk!

Kommentarer

 1. Du må gerne blive knipset hen til min lejlighed i så fald :P

  SvarSlet
 2. @Alexia: Hehe, jamen det skulle da være mig en glæde :-p Desværre er jeg endnu ikke blevet bidt af en opvredet gulvmoppe (eller hvordan man nu får rengørings-super-kræfter), men hvis det sker fortæller jeg dig det med det samme :-p

  SvarSlet
 3. Slet ikke fået fat i at du havde læst bogen.. ;) Tror den er bedre på bog.. men sådan er det vel altid. Men da ikke en film du skal snyde dig selv for.. ;) Men synes bare den mangler noget også er den bare så lang.. Så den over to dage for jeg faldt i søvn :p

  SvarSlet
 4. Hej hvordan har du fået din blogroll, til at vise hvornår personen har skrevet sit nyeste indlæg osv. ?

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag